欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊解析答案 > 卓越英語八年級譯林版 > 第181頁解析答案
卓越英語八年級譯林版

卓越英語八年級譯林版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊卓越英語八年級譯林版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

Mary didn't ask any more questions. She sat beside the fire and listened to the wind outside on the moor (荒原). But as she was listening, she heard another sound. It was like a child crying. "Do you hear that?" she asked Martha.
"No," she answered, "It's the wind."
Suddenly the wind blew the door of the room open. Mary could hear the sound more distinctly now. "There it is!" said Mary. "Someone's crying."
Martha ran and shut the door. "It's only the wind," she said angrily. But Mary didn't believe her.
—Adapted from The Secret Garden
( ) 8. What was Martha doing when Mary woke up?
A. She was making a fire.
B. She was sleeping.
C. She was reading.
D. She was washing clothes.
答案:A
解析:根據(jù)“Mary woke up in her room and Martha was making a fire”可知Martha在生火。故選A。
(
A
) 9. What is the "robin" in the passage?
A. A bird.
B. A tree.
C. A toy.
D. A plane.
答案:A
解析:根據(jù)“The bird chirped”可知robin是鳥。故選A。
(
B
) 10. What does the underlined word "distinctly" in the passage mean?
A. Carefully.
B. Clearly.
C. Excitedly.
D. Sadly.
答案:B
解析:根據(jù)“Suddenly the wind blew the door of the room open. Mary could hear the sound more distinctly now”可知門開了,聲音聽得更清楚,distinctly意為“清楚地”。故選B。
(
D
) 11. What's the right order of the following events?
a. Mr Craven locked the garden.
b. Mary woke up.
c. Mr and Mrs Craven got married.
d. Mary heard someone crying.
e. Mrs Craven made the garden.
A. b-c-e-a-d
B. b-d-c-e-a
C. c-e-d-b-a
D. c-e-a-b-d
答案:D
解析:根據(jù)故事發(fā)展,先是結(jié)婚(c),然后建花園(e),妻子去世后鎖花園(a),Mary醒來(b),聽到哭聲(d)。順序為c-e-a-b-d。故選D。
四、還原信息(共4小題;每小題2分,滿分8分)
Many people like going on holiday. It's a good chance to relax, visit new places and see new things. But while planning a trip, you have to decide whether you want to travel with family or friends, or just alone.
(1)____ However, there may be many arguments (爭吵). One friend told me that both she and her sister were in tears (眼淚) after arguing on holiday. In my own family, Dad always wants to go to a museum. Mum would like to stay in the hotel. My sister likes to buy clothes. As for me, the coffee shop is a great place.
Travelling with friends would be fun. When travelling with friends, you do more different things than you do with family. (2)____ You can learn more about your friends. You can become closer to each other. But money always plays an important role if you go on holiday with your friends. It is normal for you to have different budgets. Besides, there is also a lot of limit while you're planning where to stay and what to eat.
When it comes to choosing whom to travel with, there is another choice: Travelling alone. Travelling alone has advantages (優(yōu)點) over travelling with other people. (3)____ You can choose what you want to do, and it's easier for you to make new friends.
(4)____ Sometimes you may feel lonely and bored. And, when you want to go to the toilet at the bus station or airport, there is nobody to look after your things.
A. Travelling has a different meaning to everyone.
B. Of course, travelling alone is not always good.
C. But some people are not interested in travelling at all.
D. Travelling with family can be very cheap or even free.
E. It is a way to make a friendship become stronger.
F. For example, you do not have to think about money or time.

答案:
1. D
2. E
3. F
4. B