欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習冊解析答案 > 卓越英語八年級譯林版 > 第34頁解析答案
卓越英語八年級譯林版

卓越英語八年級譯林版

注:當前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習冊卓越英語八年級譯林版答案主要是用來給同學們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

4. 這個女孩一看到那本時尚雜志,就迫不及待地瀏覽了起來。
The girl ______
couldn't wait to look through
the fashion magazine as soon as she saw it.
5. 上學期,從我們的英語老師那里,我學到了許多有關(guān)外國文化的知識。
I ______
learned a lot about foreign cultures
from our English teacher last term.
6. 學生們都急切地等待著暑假的到來。
The students ______
can't wait for
the summer holiday to come.
答案:4. couldn't wait to look through
解析:“迫不及待做某事”是“couldn't wait to do sth.”,“瀏覽”是“l(fā)ook through”。
5. learned a lot about foreign cultures
解析:“學到許多有關(guān)……的知識”是“l(fā)earn a lot about...”,“外國文化”是“foreign cultures”,“l(fā)ast term”表明用一般過去時。
6. can't wait for
解析:“急切地等待”是“can't wait for”。
四、閱讀理解 Masa walked slowly towards the house, stopping now and then to cut off dead leaves or fading flowers. There were few weeds(雜草). Yuki spent many hours of her two-week visit weeding in the garden. Masa wondered if Yuki spent so much time outside because she didn't want to talk to her. But Yuki must want very much to see us, Masa told herself. She visited in the last weeks of June, as soon as her college was out for the summer. She said she wanted to stay longer but couldn't because she had to work. Besides, she needed to use the studio at her college for photography and she had to go to the library to read. "Why do you have to go to college to study art?" Masa asked her. "All the great artists didn't go to college." Yuki shook(搖動) her head. "That was a different time. It's hard to explain(解釋)." "I was thinking you could live with us all year round and still be an artist. This is a nice quiet place to live." "I don't know. How would I support myself here?" "You can always give lessons," Masa said. "But I don't want to spend a long time looking at kids' drawings." "What will you do after you finish college, anyway? Will you become a teacher somewhere else then?" "Grandma, I don't know." Yuki sighed. "What is the use of going to college if you don't know what you're going for?" "Maybe I'm going because I don't know. I just want to study art now. I don't want to think that far ahead." The minute Masa was going to point out(指出) that this was too careless a way to live, Yuki suddenly stood up and put on her straw hat. "I'm going to the garden to weed your flowerbed," she said. "Let me know if there's something else I can do." On Yuki's visit, Masa felt strained when they talked, and she was sure Yuki also felt it. But Yuki was never rude or irritable(易怒的). Even when they disagreed, her face was always full of patience. (
B
)1. According to the passage, Yuki was ______. A. an art teacher B. a college student C. an artist D. a gardener (
A
)2. From the underlined(下劃線的) sentence, we can infer(推斷) that Yuki wanted to ______. A. end the talk B. weed the flowerbed C. leave the garden D. take some photos (
D
)3. What can we learn from the passage? A. Yuki studied art because she wanted to be a teacher. B. Masa was unhappy with Yuki's work in the garden. C. Masa and Yuki agreed on living together all the year. D. Masa and Yuki had very different ideas about college. (
C
)4. The underlined word "strained" in the last paragraph probably shows Masa felt something ______. A. thankful B. crazy C. uncomfortable D. unforgettable
答案:1. B
解析:根據(jù)“She visited in the last weeks of June, as soon as her college was out for the summer.”可知Yuki是大學生,選B。
2. A
解析:Yuki在Masa要指出她的想法太草率時突然站起來說要去花園除草,可推斷她想結(jié)束談話,選A。
3. D
解析:Masa認為不用上大學也能成為藝術(shù)家,Yuki則認為時代不同,需要上大學,她們對大學有不同的看法,選D。
4. C
解析:“strained”結(jié)合語境可知是“緊張的,不自在的”,即“uncomfortable”,選C。